Alku

Hei! 

Kirjoitan tätä sairaalan odotustilasta, kuulokkeiden huonolla lataamismenestyksellä; kotelossa on virtaa, kuulokkeissa ei. Kohta taas nähdään, toimiiko nää mun yritykset saada nuo toimimaan. Suurin ongelmahan on, etten ole käyttänyt noita kuulokkeita hirveen montaa kertaa kesäkuun jälkeen, jolloin ne sain. 1,5v kanssa ei hirveen usein pysty pitämään nappikuulokkeita. Poika on jo niin vanha, että a) noi ois aikapäiviä sit jo kadonnut tai b) hän ei nuku enää päiväunia vaunuissa enkä voi näinollen vaunulenkeillä mitään kuunnella.

Meille on tulossa maaliskuinen ensivuoden puolella, minkä johdosta olen päässyt uusiks sokerirasitustesteihin. Jippii. Vielä vointi on hyvä, mutta esikoisen kanssa muistan päässeeni tosi nopeesti makaamaan, koska alkoi huimata aivan hulluna. Nälkä ei vielä oo, se varmaan tulee viimeistään tokan verikokeen jälkeen (näitä otetaan 3). 

Olen 25-vuotias äiti ja vaimo Porvoosta. Maaliskuussa saadaan perheenlisäystä ja ultrassa luvattiin toista poikaa. Kämpän etsintä on myös kesken, toivotaan että löytyy ennen beben syntymää :-D 

Kommentit