Uusi koti

Tarjouksemme 70-luvun alun rivarikolmiosta hyväksyttiin ja kauppapäivä olisi ensiviikon alussa! Ihan mieletöntä, että usean kuukauden etsinnän jälkeen, monessa asuntonäyttelyssä kiertäneenä ja monta tarjousta tehneenä loppu hyvin, kaikki hyvin - meille löytyi oma koti! 

Alunperin meillä oli mielessä juuri rivarikolmio, remontoitava kohde. Tässä on ollut monen kokoista ja monta erilaista asumistyyliä pyörimässä ja ollaan katseltu asuntoja ja taloja yksittäisinä kohteina. Mielenkiintoista, että kaikkien vaihtoehtojen lopputulema onkin valikoitunut juurikin se, mitä aivan aluksi haettiinkin. En malta odottaa, että päästään hakemaan remonttilupia isännöitsijältä ja mittailemaan asunnolle, etsimään laattoja ja suunnittelemaan. Mieskään ei varmasti malta odottaa tulevan työn määrää 😂👍

Vaikka kyseessä on kolmio ja odotamme jo toista lastamme, en koe ongelmaksi "tilanpuutetta". Pojat saavat yhteisen huoneen jonka yhteydessä vaatehuone. Tilaa tulee siis olemaan riittämiin, useaksi vuodeksi. Ylipäätään asunnon pohja on senlainen, että avaruutta löytyy eikä ylimääräisiä hukkaneliöitä juuri ole. Nykyinen asuntomme on paljon ahtaamman tuntuinen, vaikka tässä neliöitä on melkein 5 enemmän - keittiö ei ole olohuoneen yhteydessä, mikä syö neliöitä ihan valtavasti! Huoneet ovat myös pitkät ja suuret, eikä oltaisi kaivattu näin paljon tilaa makuuhuoneisiin.

Minkälainen teidän ensiasunto on ollut?

Kommentit